Barang baru nak naik

Hai guys,

Lama tak post. Sorry. Aku baru kahwin dengan Iqa. Jadi job banyak hold untuk 2 bulan sebelum. Sangat sibuk untuk persediaan kahwin.

Anyway!

Kitorang dah sedia nak all out bisness. Tiada ape yang pelu ditakutkan lagi sebab aku rasa dah tiba masanya nak launch beberapa das kempen iklan printing.

Buat masa ni fasa pertama sedang berjalan. Fasa update website dan melakukan beberapa checkup pada sistem website sedia ada dan betulkan banyak error dalam website. Update itu ini, maklumlah berapa bulan tak buat maintenance kat Shenget ni ha. Iqa pun sedang merangka beberapa SOP baru, sebabnya kitorang dah duduk serumah, senang nak rangka SOP baru lepas dah duduk dekat.

So, Hopefully 4th quarter 2016 ni akan menjana inertia yang maha gempak untuk Shenget Studio.

Wish us luck guys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *