Fakta Shenget #Downpayment

Akak nak buat satu siri FAQ Shenget, tapi akak takde idea. Susah sebenarnya nak tumakninah dalam menulis. Akak tak power. Tapi bila masuk bab mengerut macam sekarang, akak lejen dan cantik… Awww~

Okay, cerita basic pasal Shenget kali ni, akak nak wujudkan thread FAQ dalam blog, sebarang permasalahan akak akan tag orang kat blog ni dan anda disarankan baca. Alah, akak tahu ramai malas baca, jadi jangan sampai akak kabor,

“Anda tidak layak menerima┬áproduk dan servis kami,”

Jadi tanpa buang masa lagi, akak mulakan dengan sistem urusniaga yang kami amalkan.

#Downpayment

Akak dah pernah cakap dulu yang Shenget ni hanya akan terima job orang-orang yang berani. Berani apa dia tu?

Berani letak downpayment sebanyak 50% dari jumlah tempahan. Itu bagi yang ingin Cash On Delivery (COD) sahaja, bagi yang full guna online, akak cari orang yang berani bagi downpayment 100%.

Angpa pengecut? Maka anda tidak layak menerima produk dan servis kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *