Harga Cetak T-shirt dan Harga T-shirt 2016

Dah lama tak update blog ni. Alasan cliche lagi diberi. Aku bizi sangat sampai tak sempat nak update ape2.

Aku baru pindah rumah, jadi tapak operasi pun berpindah ikut aku sekali. Tu permulaan tahun 2016. Selain dari itu, dengan ekonomi Malaysia dan dunia tak berapa nak stabil, maka harga baru pun dibuat sebagai melengkapkan tahun ‘ekonomi tak stabil ni.

Harga yang berubah cuma Foursquare dengan harga cetak. Lain-lain harga masih maintain takde ubah.

Boleh la usha kat Harga Cetak T-shirt dengan Harga Tshirt Foursquare yang baru ye.

Sebarang pertanyaan boleh terus wasap di 011- 3250 7626

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *