Yay, dah siap!

Semuanya sudah sedia untuk esok. Esok adalah 2 September 2016, tarikh lancarkan kempen pertama Shenget Studio setelah lama tidak ada apa-apa kempen iklan. Perniagaan akan malam dan akhirnya mampus tanpa strategi pemasaran yang betul. Selama ni Shenget Studio hanya diwar-warkan melalui mulut ke mulut, esok kami dah sub advertising kat satu entiti lain.

Kepada rakan-rakan sekalian, lepas ni boleh tengok ruangan menempah t-shirt Shenget Studio yang direka khas bagi menjawab soalan-soalan yang biasa aku ngan Atiqah hadapi. Korang boleh shoot tanya kat kitorang tanpa segan silu. Ada borang tempahan yang kami letak kat situ, boleh isi dan tunggu sampai kami Whatsapp anda.

Klik sini la wei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *